Home » Blogs » Samenwerking Nicole Lee en Helen Bellart

Samenwerking Nicole Lee en Helen Bellart

Gepubliceerd op 6 maart 2019 om 11:33

Helen Bellart

Met veel vreugde hebben we op 14 januari 2019, een samenwerkingsovereenkomst getekend met Helen Bellart. Vanaf dat moment zijn we officieel e-dealer van Helen Bellart producten. Helen Bellart is een internationale kunstenares, geboren in Slowakije en woonachtig in Spanje. Sinds 2015 debuteert ze in de modewereld met haar kunstwerken op 100% Italiaanse zijde. Al haar producten zijn handgemaakt in Spanje, van zijden sjaals tot handtassen. Alle met liefde vervaardigd uit de mooiste materialen. In een volgende blog komen we uitgebreid terug op het verhaal achter het merk Helen Bellart. Bij accessoires vind je de kleurrijke collectie van Bellart.Nicole Lee U.S.A.

Sinds 7 januari 2019 zijn we officieel e-dealer van het merk Nicole Lee USA. Nicole Lee is een merk wat zich met name richt op de jonge vrouw. Het is een echte Girl Brand. We zijn blij dat we het merk in Nederland mogen verkopen en dat we de samenwerking hebben ondertekend.

Nikky, de junior divisie van Nicole Lee

Toen directeur van het Executive Design Suzy Han haar project op Nikky begon, had ze maar één doel voor ogen: "Mode voor iedereen creëren". Nikky brengt stijl, mode en eenvoud allemaal in één. Nikky is de Junior-divisie onder Nicole Group.

 

Voortdurend op zoek naar nieuwe looks met culturele en sociale kenmerken in zijn ontwerpen, blijft Nikky de trend volgen en biedt het een product dat voor iedereen betaalbaar is. Nikky brengt de moderne eenvoudige aanraking van Suzy Han, zonder de aandacht te verliezen op het vakmanschap en de kwaliteit.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.