Home » Verzendkosten

Verzend- & Retourbeleid

 

Verzendkosten

 

Bij Modepakhuis.nl een artikel gekocht? Vanaf €30,00 betaal je géén verzendkosten. Daaronder betaal je een kleine bijdrage aan verzendkosten  van €2,95.

 

Artikelen retourneren? Zie de retourvoorwaarden hieronder.

 

Wanneer kun je retourneren?

 

Als het door jou bestelde artikel niet aan je verwachting voldoet mag je het aan ons retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen.

 

Retourvoorwaarden

 

Indien je niet tevreden bent met het door jou bestelde artikel kun je dit retourneren. Ook voor een retour opdracht betaal je geen verzendkosten.

We hebben tegenwoordig onze artikelen voorzien van een merkteken om te voorkomen dat onze artikelen gebruikt worden voor de  show en daarna aan ons te retourneren. Wanneer dit zegel verbroken is vervalt het recht op retournering. Het komt misschien klant onvriendelijk over, maar we hiertoe genoodzaakt om kostenloos te kunnen blijven verzenden.

Neem, voordat je wilt retourneren, contact op via info@modepakhuis.nl. Hier kun je laten weten dat je wilt retourneren en waarom. 

 

Je kunt retourneren binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel. Heb je meerdere artikelen besteld bij Modepakhuis.nl, dan geldt de wettelijke zichttermijn van 14 dagen, zodra het laatst geleverde artikel door jou ontvangen is.

 

Wanneer mag ik aankoop retourneren?

 

De artikelen zijn nog voorzien van labels, zijn ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van mogelijk bijgeleverde accessoires zoals extra draagband, sleuteltasje, setje reserve hakken, etc. Het artikel zit, indien van toepassing en mogelijk is, in de originele verpakking.

 

Beschadigde artikelen

 

Indien de geleverde artikelen inclusief verzendverpakking, zijn beschadigd tijdens transport, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via info@modepakhuis.nl of noalynnamsterdam@gmail.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat de artikelen kostenloos omgeruild worden en geeft het ons de tijd de transporteur hiervoor aansprakelijk te stellen. Wij adviseren je zo spoedig mogelijk foto's te maken.